viernes, 27 de septiembre de 2019

EL DOCUMENTAL "TEMPS D'ESPERA" SE ACERCA A FAMILIARES DE PERSONAS DESAPARECIDAS

El pr贸ximo 8 de octubre el programa "SENSE FICCI脫" de TV3, estrenar谩 el documental "TEMPS D'ESPERA" que se acerca a las Familias de Personas Desaparecidas :

"Temps d'espera" s'acosta a diferents familiars de persones desaparegudes. Ens parlen de com la desaparici贸 els trenca la vida i els marca de manera indeleble, encara que, temps despr茅s, en alguns casos trobin les restes de la persona estimada.
Totes les desaparicions s贸n diferents, per貌 el dolor i les reaccions de les fam铆lies tenen uns punts en com煤. El documental els dona veu, perqu猫, amb les seves paraules, es doni a con猫ixer el temps d'espera que es veuen obligats a viure.
El documental aborda tamb茅 un problema que va lligat a les desaparicions: el dels cad脿vers sense identificar. Es calcula que, en aquests moments, n'hi pot haver a Espanya m茅s de 4.000. Quines eines estan disponibles, i quines no, per encreuar informaci贸 entre persones desaparegudes i cad脿vers que encara no tenen nom?"

Os dejamos el enlace d贸nde podr茅is ver los 2 trailers. (s贸lo en catal谩n)

https://www.ccma.cat/tv3/sense-ficcio/el-documental-temps-despera-sacosta-a-familiars-de-persones-desaparegudes-/noticia/2935458/